Jana Van Steen

Jana Van Steen

Klinisch Psycholoog - Psychotherapeute (i.o.)

 

Mail: vansteenjana@gmail.com

GSM: +32 (0)474 28 50 41

Site: https://www.janavansteen.be

 

mt|person_outline|

Wie ben ik?

Ik ben Jana Van Steen, klinisch psycholoog en integratieve psychotherapeut. Al op jonge leeftijd wist ik dat de zorgsector iets voor mij was. De keuze voor de opleiding Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent was dan ook snel gemaakt. In 2018 studeerde ik af als klinisch psycholoog. Vol goesting begon ik te werken als psychosociaal hulpverlener in het CAW. Mijn passie voor het werken met mensen werd hier nogmaals versterkt.

Begin 2019 startte ik als klinisch psycholoog in bijberoep. De volgende grote stap op mijn weg was het opstarten van een psychotherapeutische opleiding die mij zou verrijken met een goed gevulde rugzak boordevol kennis en methodieken. In 2019 duwde ik dan ook de deur open van de opleiding integratieve psychotherapie.

Erkenning en verenigingen

  • Lid van Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP)
  • Lid van Belgische Federatie van Psychologen (BFP)
  • Visumnummer: 263546
  • Psychologencommissie: 952121972

Je aanmelden kan op eigen initiatief of via een doorverwijzing van de huisarts. Je kan mij contacteren via mail of telefonisch.

Een gesprek annuleren of verplaatsen kan, en dit minstens 48u op voorhand. Bij laattijdig of niet annuleren, wordt de sessie aangerekend.

b3lineicon|b3icon-user-talk-2||User Talk 2

Werkwijze

Vanuit een integratieve visie hanteer ik verschillende therapievormen en is er geen vast begeleidingspatroon. De methodieken worden creatief en intuïtief toegepast, dit betekent dat ik zal werken met wat ik hoor, zie en voel in de sessie en steeds met als doel om jou te helpen groeien. Ieder persoon is uniek. Het therapeutische proces wordt dan ook afgestemd op jouw noden en tempo. Een behandeling is zo kort als het kan en langdurig als dat nodig is.

Bij mij kan je terecht individueel of als koppel.

In een sfeer van rust, veiligheid en vertrouwen maak ik graag tijd voor jou, om vanuit je eigen kracht opnieuw verbinding te maken met jezelf en jouw omgeving.

Doelgroep = Jongeren vanaf 15 jaar, volwassenen & ouderen

Tarieven

Tarieven

Individueel gesprek (60 min): €70

Koppel-of gezinsgesprek (60 min): €80

De betaling gebeurt aan het einde van iedere sessie, dit kan cash of via Payconiq by Bancontact. Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Op de site van het Vlaams Patiëntenplatform kan je een overzicht terugvinden van de mogelijke terugbetalingen.