Jonas Osselaer

Jonas Osselaer

Podoloog

 

Mail: podologieosselaer@outlook.be

Gsm: +32 (0) 472/26.90.94

Website: https://www.podologieosselaer.be/

Wie ben ik?

Ik ben Jonas Osselaer (°1997) en afgestudeerd als podoloog in 2018. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens mijn stagperiode in verschillende ziekenhuisinstellingen. Ik was actief op de dienst orthopedie waar ik mee instrumenteerde en assisteerde tijdens voet- en enkelaandoeningen. Daarnaast kreeg ik de kans om mee te volgen op de multidisciplinaire diabetesvoetkliniek van het AZ Turnhout.
Sinds 2018 ben ik als podoloog actief in campus Gasthuisberg te UZ Leuven op de dienst orthopedie en op de multidisciplinaire diabetesvoetkliniek. Tevens ben ik actief op het ganganalyselabo te campus Pellenberg UZ Leuven.
Omwille van mijn fascinatie bij patiënten met diabetes mellitus, behaalde ik in juni 2019 de postgraduaat als diabeteseducator.

Om te weten te komen wat ik doe, is het belangrijk dat men weet wat een podoloog juist is : Een podoloog is een paramedicus die na verwijzing van een arts of arts-specialist patiënten met klachten ter hoogte van de voet onderzoekt en indien nodig behandelt.

OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN, KAN JE STEEDS CONTACT OPNEMEN VIA EMAIL OF VIA TELEFOON.

Behandelingen

De behandelingen die ik aanbied zijn:

  • Podologische voet-en nagelzorg
  • Algemene voetscreening bij diabetespatiënten
  • Educatie i.v.m. schoenen, sokken, huid-en nagelproblematiek, etc.
  • Nagelproblematieken (bv. Ingegroeide teennagels, schimmelnagels, etc.)
  • Huidproblematieken (eelt, likdoorns, etc.)
  • Wondzorg ter hoogte van voet- en enkel
  • Scheefstand van gewrichten d.m.v. silicone orthesen

Huisbezoek

Ik kan aan huis komen. Dit gebeurt steeds op vraag via mail.

! Bij afwezigheid of ziekte ! : 
Gelieve 24 uur op voorhand de praktijk te contacteren wanneer u niet aanwezig kan zijn op de raadpleging. Daardoor kunnen we andere patiënten verder helpen.  

Wie kan ik behandelen?

Alle patiënten met nagel-en voetaandoeningen met meerdere onderliggende systeem-aandoeningen. Kortom alle patiënten met klachten ter hoogte van het voet-en enkelcomplex.