Joyce De Maeyer

Joyce De Maeyer

mt|person_outline|

Wie ben ik?

Ik ben Joyce De Maeyer, psychiatrisch verpleegkundige, verlies- en rouwcounselor en integratief psychotherapeut. Ik ben een enthousiaste, goedlachse en gedreven persoon. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en voer deze ondertussen reeds 8 jaar uit met hart en ziel.

Ik begeleid (jong)volwassen, kinderen en jongeren.

Ik ga met jou op weg om te veruiterlijken wat vanbinnen zit. In mijn werk sta jij centraal!
Jij bepaalt de richting maar ik haal je soms zachtjes uit je comfortzone om paden te verkennen die je nog niet kende.

 

Je mag erop vertrouwen dat ik open, zonder oordeel en vanuit mijn hart luister naar jouw verhaal.

b3lineicon|b3icon-user-talk-2||User Talk 2

Werkwijze

Ik vertrek vanuit de wisselwerking van je gedachten, je gevoelens, je lichaam en de context waarin jij je beweegt. Hierbij ga ik integratief aan de slag en put hiervoor uit een brede waaier aan technieken, uit verschillende stromingen.  Dit betekent dat ik naast gesprek ook lichaamsgericht werk en met visualisaties, beelden, verschillende opstellingen, brainspotting, etc. gebruik tijdens de therapie. We gaan hierbij steeds op zoek naar technieken die voor jou goed aanvoelen.

Naast therapie is het ook mogelijk om één of meerdere afspraken te maken met als doel informatie en advies te bekomen rond een thema. Ik wil mijn expertise en visie delen.

Tarieven

Tarieven

Individueel gesprek (60 min): €60

De betaling gebeurt aan het einde van iedere sessie, dit kan cash of via Payconiq by Bancontact. Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Op de site van het Vlaams Patiëntenplatform kan je een overzicht terugvinden van de mogelijke terugbetalingen.