secretariaat

secretariaat

bereikbaar van maandag-vrijdag

fas|fa-phone-volume|

Bereikbaarheid

Het secretariaat is steeds bereikbaar elke werkdag van 08u-12u & 13u-18u.

Wij ontvangen elke ochtend erg veel telefoons. Dit zorgt ervoor dat niet elke telefoon beantwoord wordt op het moment dat u belt. Nemen we niet meteen op? Bel dan gerust een 5 tot 10-tal minuten later nogmaals.

 

et|icon_house_alt|

Secretariaat

Op dit moment zijn we in onze praktijk volop bezig met de organisatie om de patiëntenzorg op punt te stellen. Ons secretariaat is bijna altijd het eerste aanspreekpunt van de patiënt. Zij helpen u dan ook zo goed mogelijk verder. Wees u ervan bewust dat de dokters specifieke beluren hebben voor resultaten mee te delen en dat de leden van het secretariaat de telefoon buiten die uren alleen doorgeven als het om spoedgevallen gaat.

Katrien Verstraeten

Katrien Verstraeten

Katrien werkt sinds september 2014 in de praktijk. Zij is mede verantwoordelijk voor het onthaal maar ook voor verpleegkundige zorg en assistentie bij medisch verpleegkundige opdrachten. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.

Ann De Raeymaecker

Ann De Raeymaecker

Sinds augustus 2012 werkt Ann mee aan deze organisatie. Zij werkt mee aan een aantal administratieve projecten. Zij is aanwezig op maandagen & donderdagen. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.

Birthe Buyst

Birthe Buyst

Birthe zal ons team versterken vanaf 04/04/2019.  Zij is mede verantwoordelijk voor het onthaal, telefonie en tal van administratieve taken. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.