secretariaat

secretariaat

bereikbaar van maandag tem vrijdag

Van 8u tot 12u & 15u tot 18u

fas|fa-phone-volume|

Bereikbaarheid

Het secretariaat is steeds bereikbaar elke werkdag van 08u-12u & 15u-18u.

Wij ontvangen elke ochtend erg veel telefoons. Dit zorgt ervoor dat niet elke telefoon beantwoord wordt op het moment dat u belt. Nemen we niet meteen op? Bel dan gerust een 5 tot 10-tal minuten later nogmaals.

 

et|icon_house_alt|

Secretariaat

Op dit moment zijn we in onze praktijk volop bezig met de organisatie om de patiëntenzorg op punt te stellen. Ons secretariaat is bijna altijd het eerste aanspreekpunt van de patiënt. Zij helpen u dan ook zo goed mogelijk verder. Wees u ervan bewust dat de dokters specifieke beluren hebben voor resultaten mee te delen en dat de leden van het secretariaat de telefoon buiten die uren alleen doorgeven als het om spoedgevallen gaat.

Nele Staessens

Nele Staessens

Praktijkassistente

Nele werkt als praktijkassistente aan onze balie en zal u met een glimlach ontvangen. Zij is verantwoordelijk voor het onthaal, telefonie en tal van andere administratieve taken. Zij zal ook verpleegkundige taken uitvoeren. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.

Ann De Raeymaecker

Ann De Raeymaecker

Praktijkassistente

Sinds augustus 2012 werkt Ann mee aan deze organisatie. Zij werkt mee aan een aantal administratieve projecten. Zij is aanwezig op maandagen & donderdagen. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.

 Ilse Claes

Ilse Claes

Praktijkassistente

Ilse werkt als praktijkassistente aan onze balie en zal u met een glimlach ontvangen. Zij is verantwoordelijk voor het onthaal, telefonie en tal van andere administratieve taken. Daarnaast voert zij ook andere zaken uit. Zij is gebonden aan beroepsgeheim.

Secretariaat in onze Praktijk nr 33, in 2015.

Secretariaat in onze praktijk 105, in 2021.