Eline Van Dam

Eline Van Dam

Coach

 

Mail: eline.vandam@huisartsenruisbroek.be

GSM: +32 04 92 47 08 49

Wie ben ik?

Mijn naam is Eline Vandam.
Na mijn studies Bedrijfsmanagement en Sociaal werk werkte ik verschillende jaren in het Vluchthuis van Mechelen waar ik vrouwen en kinderen begeleidde die het slachtoffer waren van intrafamiliaal geweld. In 2017 maakte ik de overstap naar het OCMW van Mechelen. Op dit ogenblik ondersteun ik er gezinnen op materieel, administratief en psychosociaal vlak, alsook in hun socio-professionele activering. In juni 2021 studeerde ik – na een tweejarige opleiding – af aan de Academie voor Coaching en Counselling.

Heb jij soms het gevoel dat bepaalde plekken of individuen je leegzuigen in plaats van opladen?
Wil jij op zoek gaan naar jouw authentieke waarden om zo prioriteiten te stellen, die beter bij je passen?
Durf jij het aan om te kijken naar tegenslagen en deze om te buigen naar levenslessen?

Dan ga ik graag samen met jou op pad! M’n methodieken komen voort uit de positieve psychologie. De insteek is oplossingsgericht. Dit betekent dat we vertrekken van wie je bent op dit ogenblik, om vervolgens vanuit jouw kracht onze blik te gaan richten op de toekomst.
Doelgroep = volwassenen, 18+

OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN, KAN JE STEEDS CONTACT OPNEMEN VIA EMAIL OF VIA TELEFOON.

Tarieven

Tarieven

Individueel gesprek (60 min): €50

Een gesprek annuleren of verplaatsen kan, en dit minstens 48u op voorhand. Bij laattijdig of niet annuleren, wordt de sessie aangerekend.

Een afspraak maken

Je aanmelden kan op eigen initiatief of via een doorverwijzing van de huisarts. Je kan mij contacteren via mail of telefonisch.