Evi Happe

Evi Happe

Loopbaanbegeleidster

Mail: evi@diaspoor.be

GSM: 0479 55 02 83

Wie ben ik?

Ik ben Evi Happe en als loopbaancoach help ik jou graag bij het creëren van meer werkgeluk in je huidige job of bij het onderzoeken welke job écht bij jou past. Je goed voelen op werkvlak is immers heel belangrijk voor je algemeen welzijn en gezondheid. Onze job kan immers een belangrijke bron van stress en energieverlies zijn wanneer één of meerdere aspecten niet goed zitten. De thema’s binnen loopbaanbegeleiding kunnen dan ook zeer uiteenlopend zijn.

Naast de eerder klassieke loopbaanvragen zoals het verkennen van de arbeidsmarkt als je van job wil veranderen, het verbeteren van je werk-privé balans, je competenties en talenten in kaart brengen, je toekomstmogelijkheden verkennen en meer groei en uitdaging vinden, kunnen ook thema’s zoals omgaan met perfectionisme, HSP, grenzen stellen, omgaan met veranderingen, conflicten, pesten op het werk, enz. voorwerp uitmaken van loopbaanbegeleiding.

Bovendien kan loopbaanbegeleiding bijzonder waardevol zijn bij de preventie van burn-out of bore-out en in geval van re-integratie na langdurige afwezigheid of bij heroriëntering na burn-out of bore-out.

Mijn begeleiding is steeds op maat en gericht op hoe jij krachtig en energiek in je (nieuwe) job kunt staan.

Tarieven

Omdat ik als loopbaancoach verbonden ben aan een gemandateerd loopbaancentrum ‘Diaspoor Werk Met Zin’, kan je bij mij terecht met loopbaancheques. In dat geval betaal je slechts € 40 voor 4 uur individuele coaching of € 80 voor het ganse traject van 7 uur loopbaanbegeleiding.

Ook wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques help ik je uiteraard graag verder.

Iedereen is welkom!

Een afspraak maken

Heb je vragen of ben je benieuwd wat loopbaanbegeleiding voor jou persoonlijk kan betekenen? Contacteer me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via evi@diaspoor.be of 0479 55 02 83. Ik help je ook graag uitzoeken of je recht hebt op loopbaancheques en bij het aanvragen ervan.