Hannah De Schutter

Hannah De Schutter

mt|person_outline|

Wie ben ik?

Ik ben Hannah De Schutter, klinisch psychologe. Na mijn studies ben ik beginnen werken in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, waar ik werk met zeer diverse problematieken.

Daarnaast heb ik een bijkomende ACT opleiding gevolgd (Acceptance and Commitment Therapy). ACT helpt je om vrijer en meer bewust te kiezen voor wat je met je leven wil doen en wat jij belangrijk vindt, in plaats van je leven te laten bepalen door bepaalde lastige gedachten en emoties. In mijn begeleidingen zullen we samen bekijken of ACT een meerwaarde kan zijn voor jou, afgestemd op jouw hulpvraag en jouw noden. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou helpend is.

Worstel je met iets in je leven? Geraak je er moeilijk alleen uit?  Staat je leven even op zijn kop?

Volwassenen (+18) kunnen bij mij terecht met verschillende klachten: depressieve klachten, angstklachten, negatief zelfbeeld, stress, verlieservaringen, …

 

+

Nummers

 

Inschrijvingsnummer psychologencommissie
972137485

Visumnummer
klinisch psycholoog
347085

Tarieven

Tarieven

Individueel gesprek (60 min): €70

De betaling gebeurt aan het einde van iedere sessie, dit kan cash of via Payconiq by Bancontact. Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Op de site van het Vlaams Patiëntenplatform kan je een overzicht terugvinden van de mogelijke terugbetalingen.